Gastro

Jelenie stehno na víne

05.11.2013 00:24
Suroviny: 750 g jelenieho stehna, 75 g slaniny, soľ, korenie, bazalka, 3 PL hladkej múky 3 PL oleja1 cibuľa, pažítka, mäkký tavený syr,cesnak kôpor, 125 ml bieleho vína, 125 ml smotany     Příprava: Jelenie mäso prešpikujeme...
Celý článok

Roštenky z daniela na švédsky spôsob

05.11.2013 00:23
Suroviny: 600g chrbta z daniela, 1/4l smotany, 20g hladkej múky, 5cl bieleho vína, 60g masla, 100g cibule, zelený petržlen, 30g kaparov, 20g horčice, 1/ citróna, bobkový list, soľ     Příprava: Z vykosteného a očisteného chrbta z...
Celý článok

Muflónie mäso dusené s paprikou a rajčiakmi

05.11.2013 00:22
Suroviny: 500g Muflónieho mäsa, 60g masti, 200g cibule, 200g očistenej zelenej papriky, 200g očistených rajčiakov, soľ, mleté čierne korenie, 40g masla     Příprava: Odležané mäso umyjeme a pokrájame na kocky. V ohňovzdornej mise...
Celý článok

Srnčí chrbát na smotane

05.11.2013 00:21
Suroviny: 700g srnčieho chrbta, 60g masla, 100g koreňovej zeleniny, 50g cibule, 1/2 citróna, 1/4l smotany, 40g slaniny, 100g hladkej múky, nové korenie, soľ, ocot, cukor     Příprava: Očistený a odbanené srnčie mäso pretiahneme...
Celý článok

Diviačie rebierka na špiku

05.11.2013 00:19
Suroviny: 700g diviačieho chrbta, 40g masti, 100g cibule, 50g zeleru, 20g hladkej múky, soľ , čierne korenie, 50g špiku     Příprava: Z očisteného diviačieho chrbta odsekneme čiastočne kosti, nasekáme rebierka a opláchneme ich vo...
Celý článok

Diviačie filé na hľuzovkách

05.11.2013 00:16
Suroviny: 600g diviačieho stehna, 60g masla, 100g cibule, 20g hladkej múky, 20g slaniny, 30g hľuzoviek, soľ, nové korenie     Příprava: Očistenú diviačiu kýtu opláchneme vo vlažnej vode, nakrájame na plátky, naklepeme a posolíme....
Celý článok

Brusnicová divina so zemiakovými dolkami

05.11.2013 00:15
Suroviny: 1 kg diviačieho stehna, 2 mrkvy, 1 petržlen, pol zeleru, pol kalerábu, 1 malá cibuľa, 4 – 5 strúčikov cesnaku, 1 PL octa, 1 bobkový list, 2 zrnká nového korenia, 5 zrniek celého čierneho korenia, 1 PL sušených čučoriedok (alebo kompót), 3 dcl červeného vína, 1...
Celý článok